SmartAD ja Omniva ühiskampaania

omniva-smartad

Me SmartAD’is oleme mõnda aega mõtisklenud selle üle, et tegelikult seda mida me teeme digimaailmas kaardistades inimeste “digitaalset jalajälge“, seda tehakse igapäevaselt ka ka offline ehk tavamaailmas. Oma mõtisklustes jõudsime me Eesti Post’ini, uue nimega Omniva, kes teab väga hästi kus me elame, mis perioodikat tellime, mis kaupu ja kui tihti ning millistest e-poodidest tellime ehk sisuliselt kaardistavad inimeste “füüsilist jalajälge”.

Kuna meie tegevused on sarnased, siis otsustasime, et võiksime testida ka kahepoolset koostööd – kuidas oleks pakkuda offline & online reklaamtooteid ühiselt. Selleks otsustasime teha ühise kevadkampaania meie klientidele. Mida täpsemalt meie ühine pakkumine sisaldab, saad lugeda siit. Kui sul on lisaküsimusi, siis kirjuta oma Omniva kliendihaldurile või küsi abi SmartAD meeskonnalt.