Uus lahendus kuidas äriklientideni jõuda

Hei!

Sa ikka teadsid, et SmartAD kaardistab inimeste digitaalset jalajälge?! Me oleme astunud nüüd edasi veel ühe olulise sammu võrra. Enam sa ei pea minema Äripäeva või Forbes’i jutule – nüüdsest on võimalik tabada ärivaldkonna otsustajaid SmartAD’i kaudu ning teha seda täpsemini kui eales varem. Me tuvastame ärikliente tulenevalt sellest, millist internetiühendust ta kasutab. Seeläbi jõuame me iga nädal üle 25 000 ärikliendini, kelle seas on nii inimesi Swedbankist, Eesti Energiast kui ka paljudest muudest tuntud ja vähem tuntud firmadest.

Kui sa tahad teada lähemalt kuidas me seda kõike teeme, siis kirjuta meile.

SmartAD tiim

P.S. Huvi antud teema kohta on olnud üllatavalt suur. Kui tahad olla esimeste seas, siis pane oma meediaplaani see idee juba täna ning küsi pakkumist ASAP!