smartADiga liitusid kaks suurimat konkurenti

Postimees ja Delfi smartadisEesti suurima interneti reklaamivõrgustiku omanik smartAD sõlmis kokkuleped kahe turuliidriga. Postimees ja Delfi on nüüdsest smartADi kõige suuremad partnerid.

Möödunud suvel alanud läbirääkimised kulgesid algselt vaevaliselt ning olid katkemas. Tehingu potentsiaal sundis osapooli leidma läbirääkimistel uusi argumente, et koostööni ikkagi jõuda. Delfi juht Allan Sombri ütles: “Võimalus olla nii suures reklaamivõrgustikus annab Delfi klientidele hea võimaluse jõuda oluliselt laiema tarbijaskonnani. Postimees lõi kampa viivitamatult, kui kuulis meie plaanist liituda.

Meie isu uute partnerite järele jätkub,” kinnitas Rando Rannus smartADist. “Võrgustikust ikkagi mõned põnevad kodulehed puuduvad, aga Delfi ja Postimehe samm peaks julgustama neid kiiremas korras liituma.

Hoiatus. Antud artikkel avaldati 1.aprillil ja selle kuupäevaga on seotud nii mõnigi nali.