Üle Baltikumi reklaamivõrgustik

Eesti suurim internetireklaamivõrgustik smartAD laienes üle Baltikumi. 2008. aasta kevadel tegevust alustanud Eesti kapitalil põhinev smartAD alustas 2011.aasta kevadel tegevust Leedus, olles eelmisel aastal avanud kontori ka Lätis. Kolme riigi peale kokku kuulub võrgustikku ligi 500 veebisaiti, mille kaudu tabatakse üle 2,5 miljoni inimese, mis teeb smartADist Baltikumi suurima internetireklaamivõrgustiku.

Firma üks asutajatest Rando Rannus:

smartAD’i käivitamisest alates on olnud meie fookuses regionaalse võrgustiku loomine, selleks et pakkuda pan-Balti klientidele ühtsel platvormil kõrge kvaliteediga teenust üle riigipiiride. Kuigi konkurents on Lätis-Leedus Eestiga võrreldes teravam, on neil turgudel suurem kasvupotentsiaal – seda internetireklaamituru kui terviku osas.