Otsingusõnade klikihindade trendid USAs

ClickZ on avaldanud keskmised otsingusõnade klikihinnad USAs erinevate valdkondade kaupa. Vaata siin.

Huvitav on see, et võrreldes maiga näitavad juunis hinnad õhkõrna kasvu. Sama tendents jooksis läbi ka Google eelmisel nädalal avaldatud Q2 2009 finantsaruannetest. Google raporteeris, et võrreldes esimese kvartaliga kasvasid klikihinnad 5%.

Teine huvitav info, mis ClickZ-i andmetest välja jookseb, on see, et finantsteenuste klikihinnad on olulisemalt kõrgemad võrreldes teiste valdkondadega.

Huvitav oleks saada samasugust klikihinna statistikat Eesti turu kohta. Arvestades asjaoluga, et Eesti turg on väga väike, siis teoreetiliselt peaksid hinnad siin olema kõrgemad. Samuti oleks huvitav teada, millised on klikihinnad erinevate valdkondade lõikes.