smartADi bännerlahendused leidsid positiivset äramärkimist Äripäeva Turundusblogis

Äripäeva Turundusblogis ilmus huvitav postitus teemal, mis toimub hetkel Eesti internetimaastikul. Blogi autor, Mihkel Lauk, MRM-ist võrdleb olukorda Aafrikas elavate karjuste omavahelise kemplemisega.

Õigustatult on tehtud kriitikat bännerite märgatavuse kohta suurtes internetikeskkondades ning selle kohta kui palju sellised bännerreklaamid tegelikult üldse korda lähevad.

Ühe lahendusena soovitab blogi autor seitse korda mõelda, enne kui banner üles riputada. Jagame smartADi tiimis 100% seda seisukohta, et korralikult läbimõeldud sõnumid ja loovlahendused koos väiksema arvu bänneritega haaravad paremini veebikülastaja tähelepanu.

Teise alternatiivina pakutakse välja otsida mittetavapäraseid lahendusi, mida inimesed ei tunneta reklaamina, pigem meelelahutusena. Positiivse näitena on toodud välja ka smartAD dünaamilisi bännereid, mida me oma kampaaniates oleme kasutanud.